Aktualności

"Piątkowe studniówki 2018"

Zapraszamy uczniów szkół średnich, rady rodziców oraz grona pedagogiczne do skorzystania z promocyjnej oferty dla przyjęć studniówkowych,
w wybrane dostępne terminy piątkowe w styczniu i lutym 2018 roku.

OFERTA MENU

*Promocja dotyczy przyjęć studniówkowych dla określonej
ilości osób: od 150 os. do max. 300 os.

W celu rezerwacji, prosimy o kontakt telefoniczny lub przez email:
Tel. 32/6427109 ww. 27 Tel. 531649930
recepcja@dworekprzylesie.pl
Rezerwacji można dokonać również online przez kalendarz rezerwacji.

Zapraszamy!

Praca

 

ogloszenie-kelner

Andrzejki 2017

plakat-andrzejki-2017-brak-miejsc

Oferta Andrzejki 2017

Dworek przy lesie / Zimnodół 96 A

25.11.2016 r.

Czas trwania przyjęcia: 18.00 – 04.00

W ofercie:

Zabawa do białego rana z DJ-em

Smaczne menu przygotowywane w lokalu

Doskonała obsługa

Znakomita atmosfera

Cena: 300 zł/ 1 para

Alkohol w cenie:

Przed obiadem aperitif – Aperol Spritz

Butelka 0,5 l. wódki na parę

PROMOCJE:

Cena promocyjna dla grup zorganizowanych: od 5 par – 270 zł/ 1 para

Cena promocyjna dla stałych klientów – 280 zł/ 1 para

*Stoliki grupowe od 10 os.

*Przy rezerwacjach poniżej 10 os. rezerwacje łączone przy jednym stoliku

Rezerwacja i informacje:

Tel.

Biuro: 32/6427109 w. 27

Manager: 531649930

Kierownik Sali: 883770384

Email:

recepcja@dworekprzylesie.pl ;

marcin.rozycki@dworekprzylesie.pl ;

biuro.dworekprzylesie@gmail.com ;

*Rezerwacje przyjmowane są od 06.10.2017 r. do 19.11.2017 r.

Aby otrzymać potwierdzenie rezerwacji należy wpłacić kaucję

w wysokości 50 zł/ 1 pary lub całą kwotę – gotówką lub przelewem.

Nr konta: 89 1050 1445 1000 0023 4983 8090

(tytuł przelewu: kaucja andrzejki)

Menu:

AperitifAperol Spritz

Obiad – 18.30

Krem z pieczonej dyni z prażonymi migdałami

Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i serem gorgonzola w białym sosie, beza ziemniaczana, bukiet warzyw

Deser:

Strudel jabłkowo-gruszkowy z sorbetem z marakui

Kolacja I – 21.00

Polędwiczka wieprzowa z sosem tymiankowym, risotto z kurkami, sałata rzymska

Kolacja II – 23.30

 Ragout z wołowiny na ostro, paluch drożdżowy

Kolacja III – 2.00

 Żurek z białą kiełbasą i jajkiem (z dodatkiem curry i imbiru)

Zimna płyta:

Półmisek wędlin i mięs pieczonych

Sałatka meksykańska z dodatkiem pieczonej wołowiny

Sałatka z kurczakiem, ananasem i porem

Sałatka Georgia

Śledź po japońsku

Tatar śledziowy

Schab w galarecie

Galaretki drobiowe

Śliwka zapiekana w boczku

Jajka z musem: pieczarkowe i szczypirokowo – ziołowo

Sosy: tzatziki, chrzanowo-miodowy

Pieczywo

Bufet z owocami, ciastami i ciasteczkami

Bufet Finger Food

Conchiglioni z ricottą i wędzonym łososiem

Pomidorki koktajlowe z mini kulkami z mozzarelli i świeżą bazylią

Szaszłyk z mango i krewetek marynowanych w limonkach i kolendrze

Chipsy Pringels z musem czosnkowym i chorizo

Kuleczki serowe (twarożkowe) z ziołami/ orzechami/ żurawiną

Volaventy z pastą z pieczonego buraka i wędzonej papryki

Volaventy z awokado i zielonym jabłkiem

Kanapeczki koktajlowe z wędzonym łososiem i z pikantnym musem mascarpone na sezamie

Kanapeczki koktajlowe carpaccio z wołowiny i marynowanymi w balsamico szalotkami

Butelka 0,5 l. wódki/ 1 parę.

Napoje gorące oraz zimne gazowane, woda, soki owocowe – bez ograniczeń.

*Zimna płyta będzie podawana do stołów gości i uzupełniana do godz. 01.00

Zapraszamy!

Degustacja 2018

Znamy już datę naszej corocznie organizowanej degustacji – niedziela 17.02.2018 r.

Przypominamy, że degustacja w roku 2018 będzie organizowana dla klientów, którzy posiadają potwierdzone rezerwacje dla przyjęć weselnych i okolicznościowych, w okresie od dnia degustacji 17.02.2018 r.do 03.03.2019 r.

Dla każdej rezerwacji dla przyjęć weselnych zaproszenie obejmuje wstęp bezpłatny dla 4 osób.

Dla każdej rezerwacji dla przyjęć okolicznościowych zaproszenie obejmuje wstęp bezpłatny dla 2 osób.

Pozostałe informacje będą umieszczone w późniejszym terminie, najpóźniej do końca roku 2017. Każda rezerwacja otrzyma telefonicznie lub przez email zaproszenie na degustację, w celu potwierdzenia obecności.


Aktualności

Empty section. Edit page to add content here.

 


Kalendarz rezerwacji
Rezerwacja

Aby dokonać wstępnej rezerwacji (rezerwacja bez kaucji), należy zaznaczyć dostępną datę w kalendarzu rezerwacji i wysłać wypełniony formularz.

Wstępna rezerwacja dla przyjęć weselnych obowiązuje na okres 1 miesiąca.
Wstępna rezerwacja dla przyjęć okolicznościowych obowiązuje na okres 2 tygodni.

W przypadku przyjęć okolicznościowych jest możliwość organizacji kilku przyjęć  jednocześnie, w zależności od ilości osób oraz charakteru przyjęcia.

Ważne

Możliwa jest rezerwacja tylko 1 dostępnego terminu!

Przy terminach sobotnich przyjmujemy rezerwacje dla przyjęć weselnych
z ograniczoną liczbą gości – od min. 100 os. dorosłych.
(Nie dotyczy sobót w miesiącach: listopad, grudzień, styczeń, luty).

Prosimy zapoznać się z ofertą oraz warunkami rezerwacji dla wybranego rodzaju przyjęcia. Oferta znajduje się na podstronie „Oferta”.

W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

W formularzu poniżej kalendarza rezerwacji prosimy o podanie informacji
na temat rodzaju przyjęcia oraz przewidywanej liczbie osób/gości.

Rezerwacje przyjmowane są do końca roku 2019. Miesiące przesuwane są automatycznie.

Rok 2020 będzie dostępny od 01.01.2018 r.

Lokal zastrzega sobie prawo do własnych, wcześniejszych rezerwacji, jak również do blokowania niektórych dat oraz możliwości anulowania dokonanych rezerwacji.

Oznaczenia

Kolor pomarańczowy – wstępna rezerwacja

Kolor czerwony – rezerwacja potwierdzona lub termin niedostępny

Informacja

Okres Wielkiego Postu 2017: 01.03. – 13.04. Okres Wielkiego Postu 2018: 14.02. – 31.03. Okres Wielkiego Postu 2019:  06.03. – 20.04.


Wczytuję kalendarz...